EURO | RON
0.00 Lei Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Materiale didactice gimnaziu / liceu
Mobilier scolar clasic
Sport

1. Vezi produsele noastre

    Vezi produsele noastre pe paginile site-ului.

2. Alege produsele dorite

    Odata ce găsești un produs pe care îl vrei, tot ce trebuie să faci este să menționezi cantitatea dorită și să faci click pe butonul "Adaugă în coș".

3. Creeaza-ți cont

    Trimiterea unei comenzi este condiționată de crearea unui cont pe site-ul nostru. Îți recomandăm să te înregistrezi pentru a putea valida comanda.

4. Vezi coșul de cumparaturi

    Faceti click pe din partea dreaptă sus a site-ului pentru a vedea și edita produsele selectate. În cazul în care aveți un cont e nevoie doar sa vă logați, in caz contrar inregistrațivă pentru a merge mai departe. Dupa ce v-ați autentificat puteti să schimbați cantitatea dintr-un produs sau să elimini un produs din coș, pentru a merge la următorul pas (metoda de livrare și plata) faceți click pe “Validează comanda”.

5. Metode de livrare

    Va punem la dispoziție următoarele metode de livrare:

-   Ridicarea de la sediu –presupune să ridicați produsele de la noi de la sediu.

-   Poșta Română – această metodă se aplica doar produselor neagabaritice, pentru comenzi mai mari de 500 lei livrarea este GRATUITĂ, pentru comenzi mai mici de 500 lei se percepe o taxa fixă de 16 lei (TVA inclus) pentru expedirea comenzii.

-   Curier – Dacă optați pentru livrare prin curier, veti fi contactat în cel mai scurt timp după validarea comenzii pentru comunicarea valorii transportului, excepție făcând comenzile cu produse agabaritice care depașesc suma de 5000 lei pentru acestea transportul fiind GRATUIT.

6. Modalitatea de plată

    Plata se face în funcție de metoda de livrare.

    La ridicare de la sediu puteți plăti:
-   Numerar
-   Prin instrument bancar (OP, Fila CEC, etc.)
-   Card bancar (plata cu cardul la sediu)

    Poșta Română:
-   OP
-   Ramburs

    Curier:
-   OP
-   Ramburs

7. Finalizare comandă

    Odata completat formularul de comandă, fă click pe butonul "Finalizeaza comanda". Dupa acest pas vei primi un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii. Și dacă tot ați ajuns pâna aici vă multumim, pentru că acum faceți parte din clienții noștri!

Eurodidactica Srl