EURO | RON
0.00 Lei Nu aveti produse in cosul de cumparaturi
Mobilier scolar clasic
Sport

Eurodidactica – În pas cu sistemul educațional european

Cum arată școala secolului XXI? și care ar fi condițiile în care copiii ar merge cu drag la școală, dornici de a exersa interactivitatea, experimentul, creativitatea? Este școala visurilor noastre, ale părinților de astăzi, care constată cu uimire că tehnologiile moderne ne depășesc imaginația, iar cerințele copiilor nostri sunt tot mai greu de satisfăcut

Pentru ei și de dragul lor am gândit o ofertă cuprinzătoare de materiale didactice și mijloace de învățare, echipamente inovatoare și mobilier modern, care să le ofere cele mai bune condiții de studiu.

Cine suntem?

În peisajul pieței educaționale românești, EURODIDACTICA SRL vine cu un portofoliu complex de produse și servicii, care adună laolalta oferta celor mai mari producători din România, țările Uniunii Europene, China, India și Japonia privind:

- Materiale didactice auxiliare;
- Echipamente audio-video;
- Table interactive;
- Mobilier destinat spațiilor de studiu, laboratoarelor, bibliotecilor, birourilor, spațiilor de arhivare, sălilor de spectacol, sălilor de conferințe;
- Machete și modele tridimensionale;
- Globuri geografice;
- Echipamente (truse) pentru laboratoare;
- Planșe și hărți pentru toate materiile de studiu;
- Hărți geografice și planșe tridimensionale;
- Soft-uri educaționale.

Pentru a asigura un raport optim calitate-preț, Eurodidactica SRL a inițiat propria producție de table magnetice, aviziere, planificatoare etc., pe care le puteți găsi într-un larg sortiment. Totodată, suntem primii producători de hărți geografice realizate în tehnologia 3D din România, elaborate în totalitate de către specialiștii, inginerii si designerii nostri.

Unde ne puteți găsi?

Pentru vizualizarea întregii game de produse și servicii (mobilarea sălilor de studiu, birouri, biblioteci, arhive, laboratoare, săli de spectacol, oferirea soluțiilor de iluminare, sonorizare, monitorizare centralizată a echipamentelor electrice etc.), vă invităm să ne vizitați în showroom-ul din orașul Otopeni, unde aveți posibilitatea să discutați cu specialiștii noștri în vederea adaptării ofertei noastre la cerințele dvs. și găsirea unor soluții optime pentru satisfacerea oricăror exigențe.

Eurodidactica Srl